Bygga webbplats – var börjar man?

När vi levererar en webbplats så är det något som är betydligt mer och bättre än bara ett enkelt skyltfönster.

Webben blir ett allt viktigare verktyg, oavsett bransch. Vi rekommenderar dig att bygga webbplats i WordPress för att skapa förutsättningar för innehållsmarknadsföring. Men kanske duger den webbplats du redan har? Den frågeställningen kan vara en bra utgångspunkt. Låt oss utvärdera din nuvarande webbplats!

Kanske har du en tillverkningsindustri med många produkter som du vill hitta nya kunder till. Kanske har du en fysisk butik där det viktigaste är att kunna visa var du finns och när du har öppet. Kanske driver du en frisersalong, ett gym eller annan mottagning/praktik där du vill att kunderna ska kunna boka tid via webben. Kanske har du en stor verksamhet där återförsäljarna ska ha möjlighet till egna webbar som hänger ihop med din, där ett gemensamt publiceringssystem effektiviserar, spar tid och ökar försäljningen. Eller kanske behöver du ett helt eget ehandelssystem?

I vilket fall kan du vara alldeles lugn. Brandicon hjälper dig att skapa en webbplats som gör det jobb som behövs för just dig. En optimal webbplats, anpassad utifrån dina specifika behov. Vi använder smarta och kostnadseffektiva lösningar och när vi levererar en webbplats så är det något som är betydligt mer och bättre än bara ett enkelt skyltfönster. Våra webbplatser är plattformar som konverterar kundämnen till kunder och därmed driver affärer.

Vi bygger webbplatser baserade på publiceringssystem som gör det enkelt att uppdatera och tillföra nytt innehåll, flytta om innehållet och publicera innehåll tids- och kalenderstyrt. Sedan ser vi också till att webbplatserna fungerar på alla plattformar – alla moderna webbläsare, surfplattor och mobiltelefoner (webbplatserna är responsiva – som den du tittar på just nu). Självklart är de också sökmotoroptimerade. Och så ger vi dem ett utseende som passar din verksamhet. Vanligtvis rekommenderar vi att bygga webbplats i WordPress eftersom den plattformen uppfyller dessa – och många andra – viktiga kriterier. Men andra plattformar kan användas vid behov. Allt från färdiga CMS-lösningar till webbplatser som är skräddarsydda från grunden upp.

Låt oss granska din webbplats nu och ge förslag på vad du bör göra för att att få dina besökare att också bli kunder!

Vi tittar på:

* Design och struktur

* Teknisk stabilitet (ex. laddningstider för sidor)

* Sidor, sökvägar och landningssidor (för den som kommer vi sökning i ex. google)

* Förutsättningar för framgångsrik content marketing

* Sökmotoroptimering – hur ligger du till idag?