Trycksaker

Tryckta media är här för att stanna.

Är det ute med trycksaker nuförtiden?

I dagens digitala värld är det lätt att glömma bort att trycksaker fortfarande är viktiga informationsbärare. Och det kan vara svårt att tro att de kommer att förbli det. Men låt oss göra en historisk tillbakablick.

När dagstidningarna kom till sågs de som ett hot mot böckerna Men böckerna blev kvar, trots dagstidninarnas intåg. Och dagstidningarna försvann inte när radion kom. Radion försvann inte när teven kom. Och teven försvann inte när vi alla började surfa på internet. Och på samma sätt ersätter inte en webbsida alla trycksaker. Alla gamla media finns kvar, men de finner nya roller, nya hinder och möjligheter – och nya användare. Tryckta media är med andra ord här för att stanna.

Vi samarbetar med andra för att kunna erbjuda dig kompletta och skräddarsydda lösningar. Så oavsett om du behöver en ny broschyr, ett nyhetsbrev, en tidning, nya visitkort eller ett skräddarsytt material till din mässmonter så hör av dig till oss så hjälper vi dig. Brandicon är ett litet företag, men stort när det behövs.